fbpx
Новини

Асортимент геймерських клавіатур 2Е збільшився на дві нові моделі, в яких розробники вдало поєднали переваги мембранних аксесуарів із повноцінним ігровим функціоналом: 2E Gaming KG300 та 2E Gaming KG325.

Ці повнорозмірні міцні клавіатури, виготовлені з ABS-пластику, надійно тримаються на столі завдяки прогумованим ніжкам. Обидві моделі оснащені райдужним LED-підсвічуванням, що підкреслює їхній геймерський характер, і яким можна керувати, вибираючи потрібний сценарій та встановлюючи бажаний рівень швидкості та яскравості.
Клавіатури мають по 104 надшвидкі клавіші з неймовірним відгуком і з ресурсом 10 млн натискань. У 2E Gaming KG325 вони клікають і відчуваються наче механічні перемикачі. Завдяки псевдо-механічній конструкції ця мембранна клавіатура дає чіткий тактильний відгук і максимальну точність під час набирання текстів або рухів у грі, але зберігає невисоку вартість.

А особливістю 2E Gaming KG300 є наявність десяти мультимедійних клавіш, що спрощують «спілкування» користувача із комп’ютером, та оснащеність системою Anti-Ghosting, завдяки якій можна одночасно натискати до 25 кнопок. Крім того, усіх їх буде «почуто» і не виникне залипання клавіш.
Нові моделі мають українське гравірування і є зручними для тривалого використання як під час ігрових сесій, так і під час навчання чи роботи. Завдяки універсальному дизайну вони пасуватимуть і до домашнього ігрового простору, і до офісного робочого місця. Надихатимуть на безкомпромісні перемоги і креатив.

Немає товарів у кошику.