fbpx
Новини

Універсальні механічні клавіатури в популярному форматі 65 % із широкими можливостями для використання: від ігор до набирання великих масивів тексту, навчання та повсякденної роботи. Клавіатури 2E Gaming KG380 працюють у двох режимах – дротовому й бездротовому (Bluetooth 5.0). А у 2E Gaming KG370 є знімний USB-кабель, що додає зручності під час транспортування.
Клавіатури мають міцний корпус і наднадійні перемикачі, не ковзатимуть по робочому місцю і не обтяжуватимуть користувача під час подорожей. За допомогою потужного ПЗ користувач може, зокрема керувати RGB-підсвічуванням клавіатури: вибирати сценарії, регулювати яскравість і швидкість. В обох серіях дивовижний ресурс 50 млн натискань – червоних, блакитних або коричневих перемикачів Gaterone (серія К9).
Масивний довговічний корпус клавіатури з ABS-пластику посилений металевою пластиною. Він здатен витримати навіть дуже активні прояви ігрових емоцій. А прогумовані складані ніжки, за допомогою яких можна ще й встановлювати оптимальну робочу висоту, залишатимуть аксесуар на місці, як жваво не натискав би кнопки гравець.
Покращуйте ігровий настрій і виконання креативних робочих завдань, прикрашайте робоче місце та розкривайте особистість лише натисканням пари клавіш.

Немає товарів у кошику.