fbpx
Новини

Комп’ютерні миші 2E Gaming HyperSpeed Lite та Pro створені для професійних геймерів, які полюбляють справжній контроль і точність у будь-яких ігрових ситуаціях.

Преміальні матеріали та легкий ергономічний корпус, з отворами у гексагональній формі, забезпечують мишам серії HyperSpeed беззаперечну перевагу у кіберспортивних змаганнях.

Миші оснащені RGB-підсвічуванням з 16,8 млн. кольорів, тож обирай свій колір гри та перемоги. Створюй по-справжньому яскраву атмосферу гри, використовуючи десять сценаріїв підсвічування та необмежену кількість кольорів та відтінків.

За допомогою потужного фірмового ПЗ можна швидко змінити налаштування параметрів DPI, частоти опитування, RGB-підсвічування, призначення кнопок, а також записи макросів. Підтримується чотири ступені регулювання частоти опитування: 125-250-500-1000, налаштування чутливості миші у діапазоні від 1 до 20, налаштування швидкості скролінгу у діапазоні від 1 до 10 або по сторінкам, а також швидкості подвійного кліка від 900 до 200. Для зручності передбачено збереження до трьох профілів користувача з можливістю експорту та імпорту.

Гнучкий кабель з міцним нейлоновим обплетенням створює відчуття бездротової миші, а глайди з PTFE матеріалу виводять швидкість та точність кожного руху маніпуляторів HyperSpeed на якісно новий рівень. У комплект також включено змінні глайди, на випадок якщо оригінальні зносяться, що майже не можливо. Тому легке ковзання, максимальна чутливість та швидка реакція гарантовані!

Миші HyperSpeed витримає не один ігровий сезон, оскільки ресурс перемикачів Huano та Omron становить понад 20 мільйонів натискань.

Реагуй на ігрові моменти блискавично завдяки еталонним сенсорам Pixart:

Змінюй налаштування параметрів DPI від 100 до 26000 за двома осями (X, Y) та обирай свій ритм гри з мишею HyperSpeed Pro, яка використовує сенсор Pixart3389.

Серія HyperSpeed Lite оснащена сенсором Pixart 3325 з налаштуванням DPI від 200 до 10000 по одній осі.

  • Ультра-легка конструкція корпусу з гексагональними отворами
  • Кабель з паракорду
  • Перемикачі Huano (Серія Lite) та Omron (Серія Pro)
  • Сенсори Pixart3325 (Серія Lite) та Pixart3389 (Серія Pro)
  • Тонке налаштування DPI – 100-10000 (Серія Lite), 200-26000 (Серія Pro)
  • Максимальне прискорення 20 G/сек (Серія Lite), 50 G/сек (Серія Pro)
  • Глайди з чистого PTFE матеріалу
  • Енкодери колеса прокрутки F-SWITCH
  • Потужне фірмове ПЗ

Немає товарів у кошику.