fbpx
Новини

Нові професійні мікрофони 2E вже доступні для замовлення. Моделі 2E Gaming Kodama KIT та 2E Gaming Kumo Pro стануть у нагоді блогерам, геймерам, стрімерам, музикантам, акторам дубляжу завдяки широким функціональним можливостям. Потокові трансляції і музичні записи, подкасти і відеоблоги матимуть гарантовано якісне звучання.

2E Gaming Kodama KIT вирізняється високочастотною кардіоїдною діаграмою спрямованості, що неабияк розширює можливості його використання. Аби нічого зайвого не потрапило до кінцевого звукового продукту, розробники оснастили мікрофон кріпленням-амортизатором та знімним поп-фільтром для усунення вібрацій і шумів.

Оптимально виконувати завдання 2E Gaming Kumo Pro допомагають чотири діаграми спрямованості, які до того ж мають стильну LED-індикацію. Також цей мікрофон оснащений регульованим RGB-підсвічуванням, тож користувач отримує ще й візуальне задоволення під час роботи.

Обидві моделі комплектуються зручними надійними стійками, а також з’єднуються з ноутбуками та ПК за технологією Plug-and-Play, завдяки чому користувач уникне необхідності складних налаштувань або використання додаткового програмного забезпечення.

Немає товарів у кошику.