fbpx
Новини

Асортимент 2E Gaming постійно поповнюється. Наразі доступні одразу чотири нові моделі. Далі – докладніше про новинки.

2E Gaming G2720B

Вигнуту швидку VA-матрицю R1800 із частотою 165 Гц має ігровий 27″-монітор 2Е Gaming G2720B. Сучасну модель оснащено функцією регулювання екрана за висотою HAS. Монітор можна повертати в горизонтальній площині. Модель є економічним девайсом, адже завдяки вбудованим динамікам економіть кошти на придбання акустичної системи. Усе необхідне буде завжди під’єднано, бо є три розніми HDMI, Display Port і вихід для навушників AUDIO OUT. Вбудований блок живлення – додаткова зручність. Меню українською мовою – усе створено для комфорту користувача. Підтримує FreeSync, гарантуючи відсутність розривів кадрів.

2E Gaming G3020B

Ігровий 29,5″-монітор G3020B має вигнуту швидку VA-матрицю R1800, що підтримує частоту 200 Гц. Завдяки функції регулювання екрана за висотою HAS його можна зручно розташувати на столі. Крім того, передбачено поворот екрана в горизонтальній площині. Вбудовані динаміки зекономлять робочий простір і позбавлять додаткових витрат на придбання зовнішньої акустики. Модель G3020B має три розніми HDMI, Display Port і вихід на навушники AUDIO OUT. Меню українською мовою, а також монітор швидко налаштовано під потреби користувача. Під час ігор не буде жодного розриву кадрів завдяки підтримці функції FreeSync.

2E Gaming G3220B

Новий ігровий 31,5″-монітор 2E Gaming G3220B має вигнуту швидку VA-матрицю, що підтримує 165 Гц та 1ms MPRT, і кути огляду 178/178. sRGB 120% – охоплення кольорового простору. Для облаштування монітора на столі не знадобиться багато місця завдяки наявності функції регулювання екрана за висотою HAS. Також відсутності необхідності великої кількості місця сприятимуть вбудовані динаміки 2×2 Вт, які, крім іншого, позбавлять додаткових витрат на придбання зовнішньої акустики. Модель G3420B має два розніми HDMI та Display Port. Налаштування українською мовою – завжди зручно. Виробник постійно дбає про гравців – жодних розривів у кадрах не буде, адже є підтримка функції FreeSync і G-SYNC.

2E Gaming G3420B

Монітор має вигнуту швидку VA-матрицю R1800, що підтримує 144 Гц та 1ms MPRT. Кути огляду 178/178 – цілком достатньо для забезпечення комфорту. Охоплення кольорового простору становить sRGB 99%. Зручно налаштувати монітор на столі допоможе функція регулювання екрану за висотою HAS, а вбудовані динаміки зекономлять робочий простір та позбавлять додаткових витрат на придбання колонок.

Немає товарів у кошику.